Badoo account verwijderen: In 5 eenvoudige stappen direct je account opzeggen

Wanneer je geen zin meer hebt in Badoo en je account wilt verwijderen, kan dit in enkele simpele stappen. Heb je toegang tot je eigen account, volg dan deze 5 stappen.

Verwijderen via je pc

Volg deze stappen om je profiel te verwijderen:

 1. Log in via https://badoo.com. Rechtsboven inloggen op je account.
 2. Als je bent ingelogd klik je op je ‘profielnaam’. Vervolgens klik je het tandwieltje aan en kom je bij instellingen terecht.
 3. Scroll helemaal naar beneden. Hier zie je de optie ‘account verwijderen’. Klik hierop.
 4. Nu verschijnt er een popup met een paar opties. Kies de optie ‘Je account verwijderen‘ en daarna op ‘Verder’
 5. Je bent nu bij de laatste stap waarin je moet bevestigen dat je je account daadwerkelijk wilt opzeggen. Om je over te halen om lid te blijven, zal Badoo je 3 dagen gratis superkrachten aanbieden. Wil je alsnog opzeggen en wens je hier geen gebruik van te maken. Klik dan niet op de grote blauwe knop, maar op de tekst hieronder ‘Je account verwijderen’.

Badoo app verwijderen

Het is ook mogelijk om je account te deleten vanuit de app van Badoo. Wil je op deze manier je account opzeggen, volg dan deze stapen:

 1. Open de app van Badoo op je mobiele telefoon of tablet en klik op het menu icoon.
 2. Klik op het tandwiel dat je ziet naast je profielfoto.
 3. Je zit nu op de pagina waar alle instellingen getoond worden. Scroll naar beneden en klik op de optie ‘Account’.
 4. Vervolgens krijg je een aantal opties. Kies de onderste optie ‘Account verwijderen’
 5. Net als bij het verwijderen van je account via de computer, zal Badoo je nu proberen over te halen om lid te blijven. Kies nogmaals ‘Account verwijderen’ als je zeker bent dat je je account wil opzeggen.
 6. Daarna zal Badoo je ook nog gratis superkrachten aanbieden om jou over te halen, lid te blijven. Als je echt zeker bent, klik dan op ‘Nee, verwijder mijn account’.
 7. Als laatste wordt er gevraagd om een reden te geven, kies een reden en klik op ‘Account verwijderen’

Zo, het is gelukt, als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd is jouw profiel verwijderd van Badoo. Indien je van gedachte verandert, heb je 30 dagen de tijd om je account te her activeren. Doe je dit niet is je account na 30 dagen definitief weg.

Je kunt nu ook de app van je telefoon verwijderen, deze heb je niet meer nodig.

Ongewenst Badoo account verwijderen

Heeft iemand ongewenst een profiel aangemaakt op Badoo met jouw gegevens? Bijvoorbeeld door jouw gegevens te kopiëren vanaf Facebook of Instagram? Dit is erg vervelend en gelukkig is hiervoor een oplossing. Om dit account te verwijderen zijn er verschillende opties, je kunt zowel bij Badoo als bij google een verzoek indienen om deze pagina te verwijderen. Wij adviseren om dit beide te doen, zodat je hier snel vanaf bent.

Hoe kan ik een Badoo account verwijderen zonder toegang?

Heb je geen toegang meer tot je badoo account? Dan heeft Badoo een formulier beschikbaar gesteld waarin je kunt verzoeken om jouw profiel uit google te verwijderen. Vul hiervoor het volgende formulier in https://badoo.com/google-removal.phtml

Verwijderingsverzoek indienen bij Google

Het is ook mogelijk om direct bij google een verzoek in te dienen om jouw profiellink te verwijderen uit de zoekresultaten. Dit kun je doen door het formulier in te vullen op  https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x