Be2 opzeggen? Je be2 account verwijderen is zo gebeurd!

Be2 is een datingsite met een speciaal tintje. Om leden beter te matchen, maakt de website namelijk gebruik van een speciale persoonlijkheidstest. Ze zien zichzelf dan ook niet als een datingsite maar meer een site die relatiebemiddeling doet. Het systeem is zo gebouwd dat je makkelijk met mensen in contact kan komen die goed bij je passen. Zo voorkom je dat je tientallen random mensen een bericht moet sturen, die eigenlijk helemaal niet bij je blijken te passen.

Is het je gelukt om een nieuwe liefde te vinden met hulp van Be2? Dan wil je waarschijnlijk afscheid nemen van je profiel, door deze te verwijderen van de website. Ook als je om een andere reden wilt stoppen met Be2 leggen we je uit hoe je je account verwijderen kunt.

Wanneer je niet meer gevonden wilt worden op de website, is het belangrijk om heel je profiel te verwijderen. Als je enkel de app van je telefoon gooit, ben je er namelijk nog niet, je profiel blijft dan gewoon zichtbaar. Wij leggen je uit hoe je dit wel aanpakt.

Ga naar de website

De makkelijkste manier om je Be2 account te verwijderen, is via hun eigen website. Ook als je normaal gebruikmaakt van de app op je smartphone of tablet, is het makkelijk om toch even de website te bezoeken. Ga met je browser naar www.be2.nl . Log in met je accountgegevens. Weet je je wachtwoord niet meer? Vraag dan even een nieuw wachtwoord aan en log hier vervolgens mee in.

Be2 account verwijderen

Wanneer je bent ingelogd met je account, klik je op het profiel-icoontje dat naast wordt getoond naast je eigen naam. Wanneer je hierop hebt geklikt kom je op de profielpagina. Hier komt een ander menu tevoorschijn. Klik hier op ‘Instellingen’. Nu ben je als het goed is op de instellingen-pagina beland. Scrol op deze pagina helemaal naar onder. Tot je het kopje ‘Uw Lidmaatschap’. Hier klik je op ‘Profiel deactiveren’. Om je over te halen om toch lid te blijven, geeft Be2 nog enkele redenen waarom je lid zou kunnen blijven. Weet je zeker dat je je profiel wilt verwijderen, klik dan op ‘Deactiveren’ en vervolgens op ‘Mijn profiel deactiveren’. Je account is nu definitief verwijdert.

 1. Ga naar www.be2.nl
 2. Log in met je account.
 3. Klik op ‘Instellingen’.
 4. Scrol naar onder tot het gedeelte ‘Uw Lidmaatschap’.
 5. Klik op ‘Profiel deactiveren’.
 6. Klik op ‘Deactiveren’.
 7. Klik op ‘Mijn profiel deactiveren’.

Nadat je deze stappen hebt doorlopen, is je profiel definitief verwijdert en kun je deze niet meer herstellen. Ben je een premium member? Zeg dan eerst je premium lidmaatschap op.

Be2 abonnement opzeggen

Als je actief gebruik hebt gemaakt van Be2, heb je waarschijnlijk ook een premium lidmaatschap. Als gratis lid, kun je op Be2 namelijk niet meer dan alleen andere leden bekijken. Wanneer je onbeperkt berichten wilt kunnen sturen naar potentiële nieuwe liefdes, heb je een betaald abonnement nodig. Ook kun je met een premium lidmaatschap zien wie er allemaal op je profiel heeft gekeken. Het premium abonnement, wordt stilzwijgend verlengt. Als je geen gebruik meer maakt van je abonnement, zeg het dan op, om onnodige kosten te voorkomen.

Goed om te weten is ook dat Be2 abonnementen verlengt met de periode waarvoor je eerder gekozen hebt. Heb je een 3, 6 of 12 maanden abonnementen? Dan wordt het na afloop verlengt met dezelfde periode. Als je dit niet wil, zeg het dan voordat je abonnement 14 dagen voordat deze afloopt op.

Be2 premium kun je op verschillende manieren opzeggen. Dit kun je doen via de website of app, maar ook via e-mail en de post. Wij vinden via de website, de meest simpele manier. Belangrijk is dat je je abonnement dus 14 dagen voordat deze afloopt al opzegt, zo voorkom je een verlening.

Je Be2 abonnement opzeggen doe je zo:

 1. Ga naar www.be2.nl
 2. Log in met je account.
 3. Klik op ‘Instellingen’.
 4. Scrol naar onder tot het gedeelte ‘Uw Lidmaatschap’.
 5. Klik op ‘Hier’.
 6. Bevestig je opzegging.

Be2 app verwijderen van je telefoon of tablet

Wanneer je hebt besloten te stoppen met Be2 en de bovenstaande stappen hebt gevolgd, hoef je alleen nog de app te verwijderen. Maakte je gebruik van de Be2 app op je telefoon of tablet? Doorloop dan als laatste de volgende stappen.

 1. Open de app en log uit.
 2. Sluit de app.
 3. Hou je vinger ingedrukt op het app icoontje van Be2 tot er een X tevoorschijn komt.
 4. Klik op de X of sleep de app naar de prullenbak.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x