Hoe Bixby verwijderen van uw Samsung telefoon

bixby verwijderen

Bixby is de kunstmatige intelligentie assistent van Samsung die met de Galaxy S8 werd uitgebracht. Tegenwoordig vindt je de app op de meeste nieuwe Samsung toestellen. De fabrikant werkt constant aan nieuwe functies. Bixby behoort alleen niet voor iedereen tot 1 van de leukste functies. Het is bedoeld voor gemakkelijker toegang tot bepaalde functionaliteiten.

Het werkt als een spraakgestuurde virtuele assistent en kan taken uitvoeren zoals het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van vertalingen, het instellen van alarmen of herinneringen, het vertellen van grappen en het afspelen van liedjes. Het heeft echter gemengde recensies gekregen omdat sommige mensen Bixby moeilijk te gebruiken vinden zonder hun telefoonscherm te kunnen aanraken. Dit artikel zal u tonen hoe bixby verwijderen van uw Samsung telefoon, zodat u volledige controle over het hebben kunt!Stap een: Om bixby van uw Samsung telefoon te verwijderen, opent u de instellingen app op uw toestel.

Zo kun je Bixby uitschakelen op je telefoon

“Ontgrendel je smartphone, en druk 4 seconden op de Bixby-knop. Er verschijnt een schakelaar op het scherm waarop je vervolgens moet klikken om het uit te schakelen.”

Zorg er eerst voor dat je smartphone de laatste Bixby versie heeft. Dat doe je door de app te openen en ‘Over’ te selecteren om eventuele updates binnen te halen. Heb je een Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus, dan is deze functie standaard al beschikbaar op je smartphone! Ga vervolgens terug naar het Bixby Home overzichtsscherm waar een optie is genaamd “Bixbey Key.” Als je hierop drukt, verschijnt er een menu met opties voor wat er gebeurt als je op de toets drukt; stel deze in als uitgeschakeld, zodat het niet uitmaakt hoe vaak je op de genoemde toets drukt, er niets gebeurt totdat je andere knoppen aanraakt tijdens het bedienen van de telefoon.

Bixby is na de update misschien niet helemaal van je telefoon verdwenen, maar je kunt het op een aantal manieren uitschakelen. Je hoeft alleen maar naar links te vegen op je startscherm en daar staat Bixby Home nog steeds op je te wachten met al zijn kennis over alles wat er om je heen gebeurt! En als je meer van spraak houdt, maak je geen zorgen – de knop is gevoelig genoeg gemaakt, zodat wanneer je hem lang genoeg ingedrukt houdt (of in ieder geval langer dan voorheen!), Bixby tevoorschijn kan komen om je te helpen.

Wat is Bixby op Samsung telefoons precies?

Bixby is een spraakassistent die in 2017 werd gelanceerd op de Samsung Galaxy S-serie. Het idee achter Bixby was om je telefoon eenvoudiger te kunnen bedienen, evenals snellere toegang tot functies en apps. Het zou je je stem laten gebruiken in plaats van commando’s uit te typen of gebaren te gebruiken (zoals swipen).

Is Bixby ook in het Nederlands beschikbaar?

Bixby is nog niet vertaald naar het Nederlands, echter is Bixby ook in Nederland, standaard geïnstalleerd op nieuwe telefoons. Dit is dan ook vaak de reden waarom Nederlandse bezitters van een Samsung telefoon, vaak bixby verwijderen van hun telefoon. Een digitale assistent kan namelijk best handig is, maar wanneer deze jouw niet verstaat, heb je er weinig aan.

Video met uitleg hoe je Bixby eenvoudig kan uitschakelen!
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x