Genoeg van Seniorengeluk.nl? Het opzeggen van je profiel doe je zo

Op de website seniorengeluk.nl kunnen vijftigplussers op zoek naar een nieuwe liefde. De website is al vele jaren actief in ons land en heeft een hoop 50-plussers samengebracht. Wanneer dit is gelukt, is het tijd om je account te verwijderen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je nog steeds gevonden kunt worden door andere vrijgezelle, terwijl je allang een partner hebt gevonden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon geen zin meer hebt om te daten of het niets voor je is. Tijdgebrek kan ook een oorzaak zijn. Daten kost tijd en niet iedereen heeft dat genoeg beschikbaar in het drukke bestaan dat de meeste mensen vandaag de dag hebben.

Eigenlijk maakt het niet uit wat de reden is waarom je je account verwijderen wilt. In dit artikel leggen we je uit hoe je je profiel kunt opzeggen.

Ga naar Seniorengeluk.nl

Het verwijderen van Seniorengeluk.nl doe je via de accountomgeving. Open je browser op de computer en ga naar www.seniorengeluk.nl . Als de website geladen is, kun je inloggen met je accountgegevens. Ben je je wachtwoord kwijt? Vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan en log vervolgens in met je nieuwe wachtwoord.

Seniorengeluk verwijderen

Wanneer je bent ingelogd met je profiel, klik je op het profiel icoontje dat je rechtsboven ziet in het scherm. Vervolgens komt er een submenu tevoorschijn. Als het goed is zie je ‘Account’ staan, klik hierop. Je wordt nu omgeleid naar de accountpagina. Nu zie je een tabblad met het kopje ‘Uitschrijven’, klik hierop. Hier wordt je gevraagd om een reden door te geven van je opzegging. Kies een reden en vul in het veld hieronder je wachtwoord in. Klik dan op de knop ‘Nu Uitschrijven’ om je opzegging de bevestigen.

 1. Klik op het profiel icoon.
 2. Klik op ‘account’.
 3. Klik op het tabblad ‘uitschrijven’.
 4. Selecteer een reden voor de opzegging.
 5. Vul je wachtwoord in.
 6. Bevestig je opzegging door te klikken op ‘Nu Uitschrijven’.

Pauze

Wist je dat je je profiel ook kunt pauzeren? Je profiel wordt in dit geval niet verwijderd, maar onzichtbaar gemaakt. Wanneer je dit doet, kunnen andere gebruikers jouw profiel niet zien. Ook kun je zelf geen functies gebruiken, wanneer je je profiel pauzeert. Dit kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld aan het daten bent met iemand, maar nog niet zeker weet waar het op zal uitlopen. In het geval het niks wordt, wil je misschien weer van je profiel gebruikmaken, deze kun je dan gelijk weer activeren.

Zo kun je tijdelijk stoppen met Seniorengeluk:

 1. Klik op het profiel icoon.
 2. Klik op ‘Instellingen’.
 3. Klik op het tabblad ‘Voorkeuren’.
 4. Zet het vinkje naar ‘Profiel zichtbaar voor anderen’ uit door erop te klikken.
 5. Klik op ‘Ja’.

Seniorengeluk VIP lidmaatschap opzeggen

De website Seniorengeluk biedt een speciaal VIP lidmaatschap aan, waarmee je gebruik kan maken van extra functies. Wil je niet meer betalen voor je lidmaatschap en je VIP abonnement opzeggen? Volg dan deze stappen.

 1. Klik op het profiel icoon.
 2. Klik op ‘Account’.
 3. Klik op het tabblad ‘Account status’.
 4. Klik op de knop ‘Abonnement stoppen’.
 5. Bevestig je keuze.

Nadat je je opzegging hebt bevestigd, zal je abonnement niet meer verlengt worden. Je kunt nog gebruikmaken van je betaalde lidmaatschap, tot de datum waarvoor je betaald hebt. Hierna wordt vervallen de extra functies.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x