Hoe je Snapchat account verwijderen: Een stap voor stap handleiding!

Ben je op zoek om je Snapchat account te verwijderen? Zo ja, dan ben je niet de enige. In feite hebben veel mensen de laatste tijd gevraagd hoe ze hun Snapchat account kunnen verwijderen. Wij hebben een gids gemaakt waarmee je in enkele simpele stappen je account kan verwijderen. Er zijn veel redenen waarom iemand dit zou willen doen: ze vinden het niet meer zo leuk en willen verandering; ze maken zich zorgen over de veiligheid van de app (vooral na recente beveiligingsinbreuken); of misschien hebben ze gewoon meer ruimte op hun telefoon nodig! Wat de reden ook is, het verwijderen van je account kan niet eenvoudiger met onze stap-voor-stap handleiding.

snapchat account verwijderen

Stap één: verwijder de app

Als je een Android telefoon hebt, ga dan naar je “Apps” pagina en zoek Snapchat. Zodra het geopend is klik je op ‘Verwijderen’. Als u een iPhone gebruikt, gaat u naar Instellingen & Algemeen & Opslag & iCloud-gebruik en veegt u omlaag totdat u Snapchat onder Apps ziet staan. Zoek de opslagruimte door op het pijltje ernaast te drukken, druk vervolgens op ‘Delete app’ gevolgd door ‘Delete again’ om ze van je toestel te verwijderen.

Stap twee: Verwijder je account via de webinterface (alleen PC)

Om dit te doen ga je terug naar snapchat.com/delete_account voer je je gebruikersnaam of e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij de service. Als je niet zeker weet wat dat is probeer deze dan met de zoekmachine te vinden, en ga je gang. Verwijder uw account door te klikken op ‘Verwijder mijn account’

Stap 3: Gegevens verwijderen via de webinterface (alleen pc)

Ga terug naar snapchat.com/delete_account voer een e-mailadres in dat je bij de dienst hebt geregistreerd – als je niet weet wat dat is probeer het dan met een zoekmachine te vinden – klik dan op ‘volgende’. Verwijder je account door op ‘ik begrijp het’ te klikken, druk daarna nogmaals op ‘verwijder Snapchat’ voor een extra bevestiging.

Stap 4: Verwijder gegevens op Android telefoon of iPhone

Als je Snapchat nog niet hebt verwijderd, open dan Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik op je toestel en scroll naar beneden tot je Snapchat onder Apps ziet staan.

Wanneer is Snapchat opgericht?

Snapchat werd in 2011 opgericht door Evan Spiegel en Bobby Murphy. De naam van het bedrijf komt van het idee om een foto of video te “snappen”, om deze vervolgens te versturen via hun snapchat app. Snap Inc is de naam van het bedrijf erachter.

Wat is Snapchat?

Snapchat is een Amerikaanse social media applicatie die privéberichten met foto’s en video’s verstuurt naar specifieke mensen, zoals familieleden of vrienden, in plaats van deze openbaar te maken zoals andere netwerksites doen. Je kunt foto’s snapchatten tot ze na ongeveer tien seconden verdwijnen, dus je krijgt wat privacy omdat er geen sporen achterblijven!

Wat gebruikt Snapchat om service te verlenen?

Het gebruikt de internetverbinding van je telefoon (WiFi of mobiel) elke keer dat je inhoud uploadt. Ook wordt bluetooth gebruikt.

Wat is de snapchat app?

Met de snapchat applicatie kun je een foto van iets sturen die dan na ongeveer tien seconden verdwijnt, of ervoor kiezen om video’s met geluid en foto’s te maken die ook na ongeveer vijf minuten verdwijnen.* Je kunt filters toevoegen voordat je iets post voor wat stijl! En het is nog gratis ook! Ook heb je een snapchat score die oploopt door de actief de app te gebruiken. Ook zijn er nog andere talloze sociale-media opties.

Wat zijn snapstreaks?

Een snapstreak is wanneer twee mensen meer dan drie dagen lang elke dag heen en weer chatten op Snapchat. Wanneer dit gebeurt krijgen ze een melding op het scherm met de tekst “Beste vrienden!” De persoon die als eerste zijn snapchat opent wordt automatisch gekoppeld als onderdeel van de streak. Als één vriend niet opent, zijn beide vrienden hem voor altijd kwijt…dus wees voorzichtig.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x