Hoe uw Hotmail-account verwijderen

Hotmail is een populaire e-maildienst die al vele jaren bestaat. In deze gids laten we je zien hoe je je hotmail account kunt verwijderen. Het is niet moeilijk!

Hotmail (Outlook.com) account verwijderen

Hotmail is een van de populairste e-maildiensten online, maar het kan moeilijk zijn om je account te verwijderen. We helpen je er graag bij. Oorspronkelijk heette hij Windows Live accounts voordat hij in 1996 werd omgedoopt tot Hotmail, maar Microsoft veranderde de naam na een paar jaar weer en van Outlook.com!

Hotmail is een van de oudste nog werkende internet mail servers die mensen vandaag de dag nog steeds gebruiken – met goede reden ook! Deze handige tool wordt al tientallen jaren door miljoenen mensen gebruikt sinds Windows Live Account (MSN Messenger) in 1999 Hotmail werd. Toen stond MSN Messenger al aan de top stond als instant messaging app, zo geliefd bij mensen over de hele wereld.

Wanneeer je besluit je hotmail account te verwijderen. Zorg dan dat je eerst een kopie maakt van eventuele persoonlijke gegevens. Heb je nog andere belangrijke gegevens opgeslagen in je mail zoals belangrijke documenten, denk aan loonstroken of contracten, zorg dan dat je deze eerst op je pc opslaat.

Hoe verwijder je je Outlook account?

Wil je je hotmail account verwijderen, omdat je deze niet meer gebruikt of bent overgestapt naar een andere aanbieder? Dit kan met enkele korte stappen.

https://account.live.com/CloseAccount.aspx

Log in op uw hotmail-account en klik op de link “Hotmail-account verwijderen”. Volg deze stappen: sluit het account, bevestig de verwijdering van het e-mailadres, zorg ervoor dat u 60 dagen na het verwijderen van uw account niet opnieuw kunt inloggen op deze of een soortgelijke pagina; anders wordt het automatisch opnieuw geactiveerd!

Uitleg bij de stappen

Om van uw Hotmail account af te komen, logt u in op de hierboven genoemde pagina en klikt u op account sluiten. Op dit nieuwe scherm zie je een lijst van dingen die verwijderd zullen worden bij het verwijderen van je e-mail adres: contacten, berichten verzonden of ontvangen van anderen via Outlook Express, bijlagen zoals foto’s of video’s. Bevestig alle items door op “Ja” naast elk item te klikken voordat u verdergaat met het verwijderen. Je moet voor de zekerheid het eigendom nog een keer verifiëren door een oud wachtwoord in te voeren in het daarvoor bestemde veld; voer het daarna nog een keer in, zodat we het zeker weten!

Het is tijd om afscheid te nemen! De volgende stap vraagt (weer) of u zeker weet dat u uw account wilt verwijderen. Natuurlijk, dus klik op “Uw Microsoft-account sluiten”.

Hotmail verwijderen

Niet opnieuw inloggen anders wordt je account weer geactiveerd!

Je account zal 60 dagen inactief blijven. Als je weer inlogt op je Hotmail, na de aflossingsvrije periode van 60 dagen wordt je email adres en alles wat ermee samenhangt zoals contacten, berichten geschiedenis etc., permanent verwijderd van onze servers.

Uw account is in een inactieve modus geplaatst, wat betekent dat als u inlogt op Hotmail binnen deze periode, alle gegevens zoals verzonden of ontvangen e-mails weer actief worden!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x