Hoe uw OneDrive account verwijderen

Als u op zoek bent naar een manier om uw OneDrive account te verwijderen, zal dit artikel u helpen. We hebben enkele van de beste manieren samengesteld om uw OneDrive account te verwijderen en alle gegevens te verwijderen die eraan zijn gekoppeld.

OneDrive is een online opslag dienst, vergelijkbaar met Google Drive en Dropbox. Inplaats van lokale opslag gebruik je een online opslag op de servers van de aanbieder. Dit is bedoeld om te voorkomen dat je belangrijke bestanden kwijtraakt en vanaf elk apparaat toegankelijk zijn.

onedrive account verwijderen

Hoe kan ik mijn OneDrive account verwijderen?

OneDrive is een populaire cloud gebaseerde opslagdienst die toegang biedt tot bestanden die zijn opgeslagen in de OneDrive map op uw computer vanaf verschillende apparaten. Als u een account verwijdert, wordt alle inhoud die eraan is gekoppeld, verwijderd en kan deze niet worden hersteld. Bovendien, als gebruikers gedeelde mappen hebben ingesteld tussen hun accounts (bijvoorbeeld familieleden), zou het verwijderen van iemands Microsoft-account ook al deze gedeelde mappen verwijderen. Maak altijd eerst een kopie van uw persoonlijke bestanden op uw eigen computer of andere lokale opslag.

Stappen: Om je OneDrive account te verwijderen volg je deze stappen!

– Meld u aan bij OneDrive op office365.com

– Klik op “Verwijderen” naast “Accountgegevens”

– Selecteer het keuzerondje voor “Ja, verwijder mijn OneDrive ook” en klik vervolgens op “Account verwijderen” rechtsonderin het venster. Dus u wilt uw OneDrive account verwijderen? U kunt een account verwijderen door de volgende stappen te volgen.

– Meld u aan bij OneDrive op office365.com

– Klik op “Verwijderen” naast “Accountinformatie”

– Selecteer het keuzerondje voor “Ja, verwijder mijn OneDrive ook” en klik vervolgens op “Account verwijderen” rechtsonderin het venster. Selecteer deze optie als u uw Microsoft-account niet meer nodig hebt of gebruikt. Het proces duurt slechts een paar minuten en alle inhoud die eraan gekoppeld is, wordt ook permanent verwijderd – zorg er dus voor dat van alle bestanden die erop staan, eerst ergens anders een back-up is gemaakt!

Wat gebeurt er nadat ik mijn OneDrive account heb verwijderd?

Omdat OneDrive een product van Microsoft is, hangt het af van het type account dat u hebt. Als u persoonlijke opslag gebruikt, worden uw gegevens van onze servers verwijderd en vragen we u om bevestiging voordat we verder gaan. Als u echter een werk- of schoolaccount gebruikt met SharePoint Online (een zakelijke Office 365-service), dan kunnen er na het verwijderen van uw account nog restbestanden in SharePoint Online zijn opgeslagen die niet kunnen worden verwijderd zonder contact op te nemen met de klantenservice omdat ze eigendom zijn van andere mensen in uw organisatie. Om alle sporen van uzelf uit OneDrive te verwijderen, inclusief die overgebleven bestanden.

Kan ik verwijderde bestanden van OneDrive herstellen?

Als u een Office 365/OneDrive-gebruiker bent, wordt er automatisch een back-up van uw bestanden gemaakt en worden deze 30 dagen lang opgeslagen in de prullenbak van OneDrive, daarna ben je je bestanden op onedrive permanent kwijt.

Wanneer een bestand wordt verwijderd van OneDrive:

Het bestand wordt niet onmiddellijk gewist of verwijderd van de servers van Microsoft; in plaats daarvan het nog even beschikbaar om wanneer nodig te worden hersteld.

Als er voldoende vrije ruimte op uw harde schijf is, blijft de kopie van dat bestand behouden zolang het opslagquotum voor het account niet wordt overschreden. Met andere woorden, als u een document verwijdert, maakt u niet direct ruimte voor nieuwe documenten, omdat die oude documenten nog steeds ergens blijven staan, zelfs nadat ze per ongeluk of opzettelijk zijn verwijderd (zoals bij het legen van de prullenbak)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x