Hoe verwijder je je TikTok account: De ultieme gids!

Er zijn vele redenen waarom iemand zijn TikTok account zou kunnen verwijderen. Misschien probeer je je account te verwijderen omdat het gehackt is, of misschien wil je je account verwijderen omdat de app niets meer voor je is. Wat de reden ook mag zijn, dit artikel zal je in een paar eenvoudige stappen helpen je TikTok account te verwijderen!

TikTok account verwijderen

TikTok is een app voor het delen van video’s waarmee je korte video’s kunt delen met je volgers. U kunt een account aanmaken, maar ook verwijderen als u de dienst niet langer gebruikt. Volg deze stappen bij het verwijderen van TikTok:

  1. Open TikTok op je telefoon of tablet.
  2. Klik op het gebruikersprofiel icoon rechtsonderin.
  3. Klik op het drie punten icoon rechtsbovenin.
  4. Klik bovenin het menu op Beheer mijn account, of in het Engels ‘Manage my account‘.
  5. Klik op: Verwijder account, of in het Engels. ‘Delete account‘ onderin je scherm.
  6. Klik nogmaals op Account verwijderen in het bevestigingsscherm.
  7. Nu voor de laatste keer op verwijderen klikken, of in het Engels ‘Delete’. Het account is nu gedeactiveerd.

Het duurt nog even voordat je account definitief van de servers van TikTok is verwijderd. Als je niet binnen 30 dagen inlogt, wordt je account definitief verwijderd. In de tussentijd is je openbaar profiel al niet meer bereikbaar.

tiktok account verwijderen

Hoe verwijder ik al mijn TikTok video’s?

Open je account op de app en druk op het galerij icoon. Scrol door de video’s die je wilt verwijderen en tik op de video voor meer informatie. Tik op ‘Verwijderen’ rechtsonder (op iOS: Onderste pijl). Herhaal dit proces voor elk van je clips van TikTok!

Hoe verwijder ik mijn telefoonnummer?

Open TikTok en druk op het icoon met de drie puntjes rechtsboven. Ga naar privacy en instellingen, dan naar beheer je account waar je je telefoonnummer kunt bewerken.

Hoe herstel ik een TikTok account?

Om je saldo terug te krijgen, moet je inloggen en rechtsonder op het profielicoon klikken. Selecteer vervolgens ‘Deactivering annuleren’. Je account zal onmiddellijk worden hersteld!

Waarom is mijn TikTok account ineens verwijdert?

TikTok verwijdert automatisch je account als je jonger bent dan 13, of als het algoritme een overtreding van het beleid van TikTok ontdekt. Dit is voor de veiligheid van minderjarigen. Het kan soms voorkomen dat er per ongeluk filmpjes te vinden zijn met aanzet tot geweld of seksueel geweld. TikTok wil voorkomen dat minderjarigen hieraan worden blootgesteld. Ook intieme beelden worden verwijderd. Het platform heeft veel jonge gebruikers.

Hoe verwijder je volgers op TikTok?

Open de app, selecteer je profiel en klik vervolgens op ‘volgers’. Kies welke volger je wilt blokkeren door op hun gebruikersnaam of foto te klikken. Kies uit drie opties in de rechterbovenhoek van het scherm: Blokkeren, deblokkeren of een Volger Privé maken (alleen voor mensen die je al volg).

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x