Hoe verwijder je je Tinder profiel: Stap voor stap uitleg

Tinder is een geweldige manier om mensen te ontmoeten. Echter, als je het niet meer leuk vindt of misschien wel de ware hebt gevonden en je wilt je account verwijderen, dan is er geen reden om je zorgen te maken. Dit artikel zal je stap voor stap door de stappen van het verwijderen van je Tinder profiel leiden!

Het verwijderen van de app verwijdert uw account niet

Wanneer je een app als Tinder verwijdert, wordt je account niet verwijderd. Dit betekent dat iedereen nog steeds kan matchen met de gegevens op je profiel. Als je echt klaar bent met de app, is het belangrijk dat je eerst je profiel verwijdert. Alle data wordt dan van de servers gewist en je bent niet meer te vinden op Tinder.

1. Open de app en tik op het kleine figuurtje in de linkerbovenhoek van je scherm, klik dan op Instellingen;

2. Scroll naar beneden tot je aan het einde van je scherm komt waar een knop zal zijn met het label ‘Verwijder mijn Account’. Tik hierop om te bevestigen dat je Tinder van je telefoon wilt verwijderen

3. Je ziet twee opties: Verberg mijn account of Verwijder mijn account (wij raden verwijderen aan). Selecteer waarom je Tinder niet meer wilt gebruiken – misschien te veel griezels? Klik op Doorgaan met verwijderen om door te gaan met deze stappen

4. Bevestig nogmaals door op “Verwijder mijn account” te tikken, waarmee alle sporen en herinneringen aan onze favoriete hookup site zijn verdwenen! We hopen dat we geholpen hebben om het makkelijk te maken voor je.

tinder account verwijderen

Waarom mensen hun tinder account verwijderen

Je vraagt je misschien af wat het nut is van het verwijderen van je Tinder account. Waarom sluit je het niet gewoon? Maar als je moe bent van het ontvangen van onophoudelijke berichten van mensen die niet voldoen aan jouw normen, dan is het nu misschien tijd om die app voorgoed te verwijderen!

Je vraagt je misschien af waarom iemand zou willen hun zeer actieve en nuttige dating applicatie zoals Tindr te verwijderen. Nou, er zijn een paar redenen, maar een van die redenen zou kunnen zijn omdat ze ziek zijn van het hebben van zo veel ongelezen meldingen op hun telefoon.

Tinder is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste datingplatforms, maar het is niet zonder risico’s. Oplichters kunnen je lokken om hen geld of persoonlijke informatie te geven met beloftes die te mooi zijn om waar te zijn. Ook lopen er ‘catfishers’ onder ons rond, die proberen hun klauwen in je hart en portemonnee te zetten!

Tinder zit niet alleen vol met mensen die proberen te daten, maar ook met bots. Degenen die deze bots hebben geprogrammeerd hengelen naar je informatie of vragen je om geld te sturen omdat de foto’s op hun profiel nep zijn en ze gewoon een gesprek willen met een nieuw iemand. Je kunt vaak zien of het een bot is door de manier waarop ze praten – geen echte connectie daar!

Tinder wordt ook gebruikt voor phishing. Oplichters verkrijgen je contactgegevens en vragen je om op links te klikken, waardoor je zogenaamd een e-mail van Tinder ontvangt waarin ze je vragen om voor je account te betalen, terwijl het bedrijf in werkelijkheid nooit aan gebruikers van hun gratis versie vraagt of ze iets meer willen dan een basislidmaatschap.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x