Je Bumble account verwijderen doe je zo

Datingapps zijn voor veel mensen de manier om een nieuwe liefde te vinden. Bumble is een app waarbij je moet swipen om gematcht te worden met potentiële dates. Door naar rechts te swipen, geef je aan in iemand geïnteresseerd te zijn. Bumble heeft echter een unieke werkwijze. Alleen vrouwen kunnen namelijk een gesprek starten. Wanneer je als man deze app gebruikt, zal je dus moeten wachten tot een vrouw het startschot geeft.

De app is ooit gelanceerd als echte dating app. Tegenwoordig kun je de app ook gebruiken om nieuwe vrienden te maken of het uitbreiden van je professionele netwerk. Het maakt niet uit waarvoor je gebruik hebt gemaakt van de app. In dit artikel leggen we je uit hoe je de app en je account kunt verwijderen.

Of je nu wilt stoppen met Bumble, omdat je je nieuwe liefde hebt gevonden, of een leuke vriendengroep hebt opgebouwd. Dat doet er voor deze handleiding niet toe. Op deze manier kun je je profiel en de app wissen.

Zorg dat Bumble op je telefoon staat

Wanneer je je profiel wilt verwijderen, moet de app geïnstalleerd zijn op je telefoon. Sommige mensen verwijderen de app van hun telefoon en denken dat dan hun profiel ook verwijdert is. Dit is niet zo, je moet eerst je profiel annuleren en daarna pas de app van je telefoon afhalen. Zonder de app, kun je je profiel namelijk niet verwijderen.

Wanneer je de app al had verwijdert, installeer deze dan opnieuw en ga verder met onze handleiding.

Betaald abonnement

Bumble bied betaalde abonnementen aan. Met een betaald abonnement, kun je gebruikmaken van extra functies. Wanneer je een abonnement hebt op Bumble, moet je deze apart opzeggen. Hoe je dit doet, leggen we je uit per betaalmethoden.

iTunes

  1. Ga naar instellingen op je toestel (iPhone of iPad).
  2. Open de App Store.
  3. Klik op je Apple ID.
  4. Klik op ‘Bekijk Apple ID’.
  5. Klik op ‘Abonnementen’.
  6. Kies het abonnement dat je wilt annuleren.
  7. Klik op ‘Abonnement annuleren’.

Google Play

  1. Open de Google Play app op je toestel (telefoon of tablet).
  2. Klik op het hamburger menu linksboven in het scherm.
  3. Klik op ‘Abonnementen’.
  4. Kies het Bumble abonnement.
  5. Kies ‘Annuleren’.

Creditcard

  1. Open de App van Bumble op je toestel (telefoon of tablet).
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Klik op ‘Boost Abonnement’.
  4. Klik op ‘Annuleren’.

Je betaalde lidmaatschap is nu geannuleerd. Er worden geen nieuwe kosten meer in rekening gebracht.

Account verwijderen

Nu is het tijd om je account te wissen. Je moet je profiel vanuit de app annuleren, om te voorkomen dat deze blijft bestaan. Ook als je de app al verwijdert had van je telefoon of tablet, blijft deze bestaan. Voorkom dat je foto’s en profiel nog te zien zijn op Bumble voor andere, door je profiel apart op te zeggen.

Hoe je je profiel op de juiste manier verwijdert, leggen we je stap voor stap uit. Volg de volgende stappen:

  1. Open de app.
  2. Ga naar instellingen.
  3. Scrol naar beneden.
  4. Klik op ‘Account wissen’.
  5. Klik op ‘Wissen’.

Na het doorlopen van deze stappen, is je profiel definitief verwijdert. Je account is nu niet meer zichtbaar voor andere en je kunt niet meer inloggen. Nadat je dit proces hebt doorlopen, kun je ook de app van je telefoon of tablet verwijderen.

Koppeling met facebook verwijderen

Veel gebruikers van Bumble, melden zich aan via Facebook. Je hebt dan een zogeheten koppeling tussen Facebook en Bumble. Wanneer je je profiel verwijdert, wordt deze koppeling niet automatisch mee verwijdert. Deze koppeling moet je apart annuleren. Volg de volgende stappen om de koppeling te verwijderen:

Facebook App

  1. Open de Facebook app.
  2. Log in met je accountgegevens.
  3. Klik op ‘Instellingen en Privacy’.
  4. Klik op ‘Instellingen’.
  5. Klik op ‘Bewerken’ (naast Aangemeld via Facebook).
  6. Kies Bumble.
  7. Klik op ‘Verwijderen’.
  8. Bevestig je keuze.

Via je browser

  1. Ga naar www.facebook.com.
  2. Log in met je accountgegevens.
  3. Kies ‘Instellingen’.
  4. Klik op ‘Apps en Websites’.
  5. Klik op Bumble uit de lijst met apps.
  6. Klik op ‘App verwijderen’.
  7. Bevestig je keuze.

De koppeling tussen Facebook en Bumble is niet meer actief.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x