KIK Account verwijderen in 4 simpele stappen

In deze blog

  Als je dit leest, is de kans groot dat je je Kik account verwijderen wil. Je hoeft je geen zorgen te maken, het is niet zo moeilijk als het lijkt! Volg deze stappen en verwijder je kik account in minder dan een minuut:

  Je kik account verwijderen doe je door het volgen van deze stappen:

  1) Log in op de app op je telefoon of computer

  2) Ga naar instellingen

  3) Scroll naar beneden totdat je profiel verwijderen ziet staan

  4) Klik op profiel verwijderen

  Het kik account verwijderen zou nu gelukt moet zijn. Het duurt minder dan een minuut om het verwijderproces te voltooien!

  Heb je problemen met het verwijderen van je account, neem dan contact op met de helpdesk

  Als je vragen hebt, neem dan contact op met Kik Support via e-mail op [email protected] of per telefoon op +18882840569. Ben je bijvoorbeeld je wachtwoord kwijt en wil je je kik account verwijderen zonder wachtwoord, dan is het noodzakelijk contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf. Kijk voor de meest actuele helpdesk contactinformatie op de website van Kik. De website van Kik is https://www.kik.com

  Ontstaan van KIK Messenger

  KIK Messenger is een instant messaging applicatie waarmee gebruikers gratis berichten kunnen versturen via Wi-Fi, mobiele data of internetverbinding. Een mix tussen een chat applicatie en sociale media dienst die ook veel voor online dating wordt gebruikt. Het heeft vele functies zoals het verzenden van foto’s en video’s met een aantal kik functies waaronder kik stickers, kik games en kik bots onder andere dingen. KIK Messenger heeft ook een functie genaamd Kik Codes, dit zijn codes waarmee je het telefoonnummer van de persoon uit je contactenlijst kunt toevoegen, zodat als ze nog niet eerder zijn toegevoegd, deze code automatisch wordt gebruikt in plaats van het zoeken door hun contacten op de Messenger app om hun naam en telefoonnummer opnieuw te vinden

  kik account verwijderen

  Verschillende soorten accounts op KIK Messenger.

  Er zijn twee soorten accounts: individuele profielen (slechts één account per toestel) & groepschatprofielen (meerdere accounts). Het verschil tussen het individuele profiel en groepschat profielen is dat een individueel profiel kik stickers, kik games en kik bots heeft terwijl een groepschat alleen kik stickers heeft.

  KIK Messenger werd oorspronkelijk ontworpen voor iPhone OS gebruikers in 2010 voordat de diensten wereldwijd werden uitgebreid. De applicatie werd beschikbaar op Android-apparaten in 2012, wat leidde tot een snelle groei van KIK vanwege het gebruik van het verzenden van foto’s via instant messaging en andere functies, zoals kik codes en kik groepen.

  Kik heeft het verwijderen van je account niet onnodig moeilijk gemaakt.

  U kunt uw Kik account verwijderen zonder al te veel moeite. Het duurt minder dan een minuut om het verwijderproces te voltooien. Het bedrijf heeft het verwijderen van uw account niet onnodig moeilijk gemaakt. Als u zich wilt ontdoen van alle sporen ervan, volg dan deze stappen: 1) Klik op “instellingen” in het menu van de app 2) Klik op “verwijder mijn kik” 3) Voer je wachtwoord in en druk op “oké” 4) Druk op “ja, verwijder alles!” 5) Een pop-up zal verschijnen met een optie voor e-mailbevestiging 6). Bevestig door het vakje aan te vinken 7). Druk op “klaar”. Je account is nu verwijdert. Lukt het niet? Het support team van KIK Messenger is er voor u als u hulp nodig heeft of vragen heeft over dit proces – ze staan u graag te woord!

  0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  0
  Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
  ()
  x