Verwijder snel en eenvoudig je Linkedin profiel in 6 korte stappen!

Ben je lid van Linkedin en besluit je ermee te stoppen? In deze korte gids leggen we je uit hoe je snel en eenvoudig jouw profiel kunt verwijderen van het zakelijke sociale netwerk Linkedin.

Volg het stappenplan voor het verwijderen van al het type Linkedin Accounts, zowel zakelijk als prive

Stap 1: Ga naar https://www.linkedin.com en klik op je profielfoto.

Stap 2: Klik op de link “Privacy & Instellingen”

Stap 3: Je bevindt je nu op de accountsoverzicht pagina. Klik in de linkerbalk op ‘account’

Stap 4: Je bent er bijna, klik op “Linkedin account Sluiten”

Stap 5: Linkedin wilt nu graag een reden weten, waarom jij je Linkedin profielen verwijderen wilt. Geef een reden op voor het verwijderen van het account.

Reden van verwijderen LinkedIn account

Stap 6: Als laatste moet je je wachtwoord invullen en bevestigen. Je account is nu verwijdert.

Let wel op dat er geen actieve advertentiecampagnes binnen je account zijn. Het verwijderen van je account is dan namelijk niet mogelijk. Je dient eerst alle actieve campagnes te deactiveren voordat je je account kunt verwijderen.

LinkedIn verwijderd, hoe nu verder?

Als je je account van Linkedin hebt verwijdert, is dit gelijk zichtbaar op de site zelf. Je profiel is dus niet meer actief. Echter zal je profiel nog wel naar voren komen in zoekmachines. Het duurt enkele dagen tot soms zelf weken voordat je profiel ook uit zoekmachines is verwijdert. Als je dit proces wilt versnellen, kun je zelf een verzoek indienen hiervoor bij een zoekmachine.

Waarom LinkedIn Verwijderen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen hun LinkedIn profiel te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn uit privacy overwegingen, maar ook simpelweg, omdat je het sociale netwerk zat bent of er géén tijd meer voor hebt. Er zijn inmiddels zoveel sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, maar ook een hoop kleinere spelers zijn er actief, het kost erg veel tijd om overal aan mee te doen en het is maar net welke website je het meest aanspreekt.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x