Hoe verwijder je je Marktplaats.nl account: Instructies voor het Verwijderen

Ben je op zoek naar een manier om uw Marktplaats account te verwijderen? Zo ja, dan is dit artikel precies wat je nodig hebt. In dit artikel leggen we uit hoe je je marktplaats.nl account kunt verwijderen. Marktplaats is een online advertentiesite waar bezoekers hun spullen te koop kunnen aanbieden. Als je je marktplaats account wilt verwijderen, lees dan deze handleiding!

Wat is marktplaats eigenlijk?

Marktplaats is het grootste platform in Nederland voor het verkopen en kopen van tweedehands goederen. De website werd in 1999 opgericht door Jeroen van Heerden, een van Nederlands meest invloedrijke internetondernemers. Marktplaats biedt een verscheidenheid aan methoden om items te adverteren, zodat mensen in verschillende gebieden van u kunnen kopen zonder lokaal te hoeven bezoeken. Advertenties zijn ook beschikbaar op kranten, radiostations of tv-zenders als u het liever op de oude manier wilt doen! Met meer dan 2 miljoen dagelijkse bezoekers en 350 duizend nieuwe advertenties per dag, en als onderdeel van eBay sinds 2004 (en met een internationale aanhang), is er echt geen betere plek dan Marktplaats. Je kunt hier alles vinden wat je hartje begeert tegen geweldige prijzen!

Marktplaats account verwijderen

Je Marktplaats-account is handig als je je zolder aan het opruimen bent, maar op een gegeven moment is het leeg. Als je hebt besloten dat je geen marktplaats account meer nodig hebt, kun je deze verwijderen. Alleen een account verwijderen is veel minder duidelijk dan er eentje aanmaken! Gelukkig hebben we hieronder een stap-voor-stap handleiding zodat je geen moeite hebt om ook die van jou te verwijderen.

  1. Ga naar https://www.marktplaats.nl en log in met uw accountgegevens.
  2. Klik rechtsbovenin op uw Naam.
  3. Klik op Mijn Profiel.
  4. Scrol naar je contactgegevens, hier zie je een link met ‘Account verwijderen’, klik hierop.
  5. Kies een reden waarom u uw account wilt verwijderen.
  6. Bevestig het verwijderen van uw account.
  7. U bent klaar, uw account zal binnen de wettelijke termijn die daarvoor staat, worden verwijderd.
marktplaats account verwijderen

Ik heb mijn account verwijderd, wat nu?

Marktplaats verwijdert je account en alle advertenties op marktplaats die daaraan gekoppeld zijn. Je zult geen nieuwe e-mails meer kunnen ontvangen van de site, dus als je een vraag of opmerking hebt over het verwijderen van je profiel, dan is dit het moment! Als je in het verleden een account hebt aangemaakt met dat e-mailadres, dan hoef je je geen zorgen te maken: eenmaal verwijderd, voorkomt Marktplaats dat andere gebruikers nog een account kunnen aanmaken onder diezelfde naam.

Mocht het volgen van de stappen niet lukken, of heb je nog vragen. Neem contact met marktplaats op, zodat ze u verder kunnen helpen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x