Paypal account verwijderen in 4 stappen

Paypal account verwijderen

Heeft u paypal niet meer nodig ? Verwijder het ! Op het internet heb ik mensen zien vragen “hoe verwijder ik mijn paypal account” maar ze geven nooit enige uitleg of achtergrond info … dus hier gaan we … Dit artikel zal je vertellen hoe je je paypal rekening en alles wat daaraan gekoppeld is (bankrekeningen…) kunt verwijderen / verwijderen. Indien je hulp nodig hebt bij het verwijderen van Paypal, lees dan gauw verder.

Om je PayPal-rekening succesvol te sluiten, moet je een paar dingen vooraf in orde maken. Ten eerste, wijzig/verwijder alle betalingsverzoeken op uw rekeningen en zet ze elders over indien nodig en zorg dat je saldo op 0 staat voordat u verder gaat met deze stappen; Ten tweede, verwijder credit card info van de rekening via “Mijn Account” & “Persoonlijke informatie”. En ga tot slot na welke transacties er zijn gedaan op de site door deze te downloaden onder “Activiteit”, deze informatie is na het verwijderen van je account namelijk niet meer beschikbaar.

Hoe kan ik mijn Paypal account verwijderen ?

Ben je zeker dat je je paypal account verwijderen wilt? Volg dan de volgende 4 stappen om je paypal rekening te verwijderen.

1: Log in op Paypal.com met je logingegevens.

Door in te loggen met uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord, kunt u eenvoudig inloggen bij PayPal. Dit brengt je naar een persoonlijke account waar je gemakkelijk je account kunt verwijderen door enkele eenvoudige stappen te volgen!

2 Klik op Instellingen rechtsboven (tandwiel)

Wanneer u op het tandwieltje rechtsboven in uw scherm klikt, wordt u automatisch naar uw profiel geleid.

3 Scroll op deze pagina naar beneden tot je rekeningopties ziet staan

Scroll op je profielpagina naar beneden tot je het vakje met accountopties van Paypal ziet. Klik op “Je rekening sluiten”.

4 Bevestig de opzegging van je Paypal rekening

Een van de moeilijkste beslissingen die je ooit zult moeten nemen, is of het tijd is om je leven met PayPal te beëindigen. Dit betekent “Rekening sluiten” kiezen en nooit meer omkijken, want een verwijderde rekening kan niet meer worden teruggehaald als er fouten zijn gemaakt bij het sluiten van een oude rekening!

Houd er rekening mee dat het tussen de 4 dagen en 30 werkdagen kan duren voordat uw verzoek is verwerkt door Paypal. Als de verwijdering succesvol was, kunt u niet opnieuw een rekening openen met uw e-mailadres. U kunt pas een nieuwe rekening openen als er 6 maanden voorbij zijn. U moet ook weten dat, als u op Paypal wilt blijven als klant, er geen probleem is: – Re-activeer de optie in paypal om gegevens van verkopers te ontvangen

Telefoonnummer van Paypal

Paypal heeft een gratis 0800 nummer beschikbaar voor vaste telefoongesprekken, die u kunt gebruiken bij het bellen vanaf elke Nederlandse telefoon.

0800 265 9239 (Nederlands telefoonnummer, gratis vanaf vaste lijn)

00353 1 436 9033 (Vanuit het buitenland, kosten kunnen worden toegevoegd)

070 700 7519 (De kosten voor lokaal bellen verschillen per provider en locatie van de beller). De openingstijden van de klantenservice zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Pas op voor betaalde doorschakelnummers die online kunnen worden gevonden – deze schakelen uw door naar een van de bovenstaande lijnen van Paypal tegen hoge kostyen. Paypal brengt zelf geen kosten in rekening, je betaald alleen je gebruikelijke belkosten!

Wanneer je bent ingelogd, is er een optie om rechtstreeks een bericht naar de klantenservice te sturen. U kunt ook contact met hen opnemen via Facebook en Twitter als dat je beter uitkomt!

https://www.facebook.com/PayPal

https://www.twitter.com/askpaypal

Wat is Paypal?

Paypal is een online betalingsdienst die betalingen voor goederen of diensten op een veilige manier mogelijk maakt. Het doet dit door te zorgen voor de veiligheid en privacy kwesties die betrokken zijn bij financiële transacties op het internet. Met Paypal kunt u geld ontvangen of betalingen verrichten zonder enige rekeninginformatie te moeten delen met de ontvangende partij. Dit betekent dat u controle houdt over uw persoonlijke gegevens wanneer u online aankopen doet of rekeningen betaalt. U kunt de Paypal-website ( www.paypal.com ) veilig gebruiken thuis, op het werk, via uw mobiele telefoon of tablet en via uw bank! Van verkopers die vaste prijzen aanbieden tot veilingen – alles is gedekt! De begunstigde ontvangt zijn/haar geld meestal binnen 24 uur nadat een transactie met succes is uitgevoerd.

Paypal wordt wereldwijd gebruikt in ongeveer 180 landen en heeft meer dan 145 miljoen actieve gebruikers. In Europa is Paypal beschikbaar in 23 talen en dit verklaard dan ook het hoge aantal tevreden gebruikers. Alleen al in Nederland werd meer dan 3 miljard euro overgemaakt tussen Paypal-leden – een duidelijke indicator van hoe populair deze dienst werkelijk is! Het is dus echt een alternatieve betaalmethode voor traditioneel bankieren die inmiddels al jaren populair is en is uitgegroeid tot een onmisbare betaalmethode op het internet.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x