Hoe u uw Netflix account verwijderen en een abonnement annuleren

Netflix is een populaire streamingdienst waarmee je films en tv-programma’s kunt bekijken vanaf je computer, tablet of smartphone. Als je niet tevreden bent met de service, is het mogelijk om je account te verwijderen en een abonnement op te zeggen. Hier zijn enkele stappen over hoe je dit kunt doen:

– Ga naar de Netflix annuleringspagina. ( https://www.netflix.com/nl/Login?nextpage=https://www.netflix.com/CancelPlan )

– Scrol naar beneden en zoek je land, klik dan op “Lidmaatschap opzeggen.”

– Op diezelfde pagina zie je een plek om je e-mailadres of telefoonnummer in te voeren dat is gekoppeld aan het account dat je wilt opzeggen. Als het een e-mailadres is of als er meer dan een account gekoppeld aan de e-mail, zorg ervoor dat u ze allemaal invoert.

– Voer uw Netflix wachtwoord in en klik op “Lidmaatschap opzeggen.”

– Als je klaar bent, ga je terug naar de pagina die een lijst toont met alle landen waar Netflix beschikbaar is. Zoek je land opnieuw en selecteer deze keer “Abonnement beëindigen” in plaats van Lidmaatschap annuleren. Dit zal alle maandelijkse betalingen voor Netflix beëindigen terwijl je kunt blijven kijken naar wat je al hebt gedownload uit de bibliotheek van Netflix op welke apparaten je momenteel gebruikt of in het geval dat het een app was die op deze apparaten was geïnstalleerd, zolang ze functioneel blijven.

netflix account verwijderen

Netflix is een dienst waarmee u films en tv-programma’s kunt bekijken op uw computer of televisie.

Je moet een maandelijks bedrag betalen, maar het is veel goedkoper dan kabel. Het enige nadeel is dat je geen live sport of lokaal nieuws krijgt met Netflix.

Netflix is een dienst waarmee u films en tv-programma’s en onbeperkt series op uw computer of televisie kunt bekijken voor 13 euro per maand (of minder als u bereid bent om in bulk te kopen). Het heeft allerlei soorten programma’s, van oudjes zoals Seinfeld tot nieuwtjes zoals Breaking Bad – en alles daartussen! Voor alle streaminginhoud is een internetverbinding nodig, dus zorg ervoor dat die van jou niet te traag is voordat je een abonnement neemt. Een ding over Netflix: het biedt geen live streams van grote sportevenementen of omroepnetwerken zoals ABC, CBS, FOX en NBC; die zullen moeten worden bekeken via traditionele middelen.

Je kunt Netflix ook gebruiken op je telefoon, tablet, game console, blu-ray speler, smart tv…noem maar op!

Zolang je een internetverbinding hebt en een gangbaar videoformaat, zoals MPV of AVI, op je apparaat, dan is Netflix voor jou beschikbaar. Dat betekent dat het kan worden afgespeeld op Smart TV’s van LG, Sony Bravia en Samsung; Blu-Ray-spelers van Panasonic en Philips; spelconsoles zoals de Xbox 360(s), PlayStation®(s) Vita TV Wii U™…noem maar op! Als we één ding hebben geleerd tijdens ons onderzoek – dat bestond uit 30 uur binge watchen van verschillende series, waaronder Orange Is The New Black®, House Of Cards™ en Arrested Development™ – dan is het wel dit: het maakt niet uit welk type apparaat je gebruikt voor het streamen van films of series met Netflix. Bekijk je favoriete serie op alle geschikte apparaten.

Het enige nadeel zijn de kosten: 7.99 voor een basislidmaatschap en 12.99 voor een premium lidmaatschap.

Het enige nadeel van deze dienst zijn de kosten: slechts 13 euro voor een maand onbeperkt kijken en reclamevrije inhoud (of een gemiddelde van minder dan 50 cent per dag) . Er zijn ook manieren om gratis te kijken met advertenties of afleveringen te huren voor 0,99 per stuk. Dit lijkt op het eerste gezicht duur, maar het bespaart mensen zoveel tijd doordat ze geen films of tv-programma’s hoeven te kopen bij andere diensten zoals iTunes, Amazon Instant Prime Video Library, Vudu enzovoort, allemaal op één plek!

Entertainment-liefhebbers verheugen zich omdat Netflix iets geweldigs heeft gedaan dat iedereen een hoop geld zal besparen. Echter zijn de kosten voor een lidmaatschap niet voor iedereen goedkoop en besteden die het liever aan wat anders.

Dus wat wil je nu doen – netflix verwijderen van al je apparaten OF gewoon het abonnement opzeggen tot volgende maand wanneer je weer zin hebt om te kijken?!

Ik ga nu een boek lezen want het leven is te kort om mijn tijd niet verstandig te besteden! 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x