Hoe verwijder je je SchoolBank Account

U heeft besloten dat u uw account bij schoolbank.nl wilt verwijderen. Hoe je dit precies doet, gaan we je mee helpen, maar er zijn een aantal belangrijke dingen die u moet weten voordat u begint met het verwijderingsproces.Stap voor stap leggen we het uit.

Schoolbank opzeggen kan alleen nog met een verzoek per mail!

Schoolbank is de allesomvattende website voor het vinden van oude, verloren vrienden en kennissen. Wanneer gebruikers hun profiel aanmaken op Schoolbank kunnen ze aangeven welke scholen hij of zij heeft bezocht om zo andere gebruikers te helpen een passende match te vinden. Als u op zoek bent naar een specifieke persoon is het net zo eenvoudig als zoeken op schoolnaam – als uw klasgenoot ging naar Harvard dan zoek “Harvard” en er zullen tal van resultaten zijn! Een echt sociaal netwerk gericht op het vinden van oud klasgenoten.

Het is niet langer mogelijk om je account te verwijderen via de Schoolbank instellingen. Het is alleen nog mogelijk om hiervoor een verzoek in te dienen via de mail. Schrijf een mail naar [email protected] en vermeld hierin je accountnaam + e-mailadres en geef aan dat je je account graag wilt verwijderen. Vraag ook om een bevestiging van ze. Schoolbank.nl zal je verzoek zo snel mogelijk verwerken. Als je om een bevestiging vraagt, zullen ze je die toesturen.

Schoolbank heeft meer dan 2 miljoen gebruikersaccounts

SchoolBANK is de grootste database van scholen en studenten in Nederland. Meer dan 500,000 klasfoto’s van 50,000 scholen zijn opgeslagen op onze servers met 2 miljoen gebruikersprofielen om op te starten! U kunt deze allemaal gratis bekijken als u een account registreert bij SchoolBANK. Wij bieden deze service aan zodat we advertenties op onze website kunnen plaatsen waardoor we genoeg geld hebben om het gratis aan te blijven bieden zoals elke goede school spirit organisatie zou moeten doen! Tegenwoordig is er wel een schoolbank plus account, waarmee je gebruik kunt maken van extra functies, tegen een kleine vergoeding.

Op SchoolBank vindt u meer dan een half miljoen (klas) foto’s van meer dan vijftigduizend scholen. Met meer dan 2 miljoen profielen – allemaal beschikbaar voor het bekijken van zonder kosten dankzij reclame-inkomsten gegenereerd door verschillende diensten. Zoals gesponsorde aanbiedingen met betrekking tot uw zoekcriteria of locatie.

schoolbank opzeggen

Kompas Publishing B.V.

In 2021 wordt SchoolBANK onderdeel van Kompas Publishing B.V., samen met Startpagina en Goeie Vraag sites voor advertentiedoeleinden. Dit bedrijf heeft Schoolbank overgenomen van DPG Media.

Bezoek schoolBank

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x